Koleksiyon uygulaması için yardım
Bulut senkronizasyonu Premium özelliğidir. Uygulama içinden Premium satın aldıktan sonra koleksiyonların tüm cihazlarında görünür.
Premium Modal ekranındaki "Satın alımı geri yükle" butonuna bas. Aynı Apple ID ile giriş yaptığından emin ol.
Uygulama verilerini yalnızca sen silebilirsin. Yedek almak için Premium ile bulut senkronizasyonunu aktif et.
Uygulama içinde Profil → Koleksiyonumu Sil adımlarını kullanabilir, ardından aşağıdaki e-postadan hesabının tamamen silinmesini talep edebilirsin.
Başka bir sorun mu var? Bize ulaş: